Godmorgon!

Godmorgon, ja klockan e 12 men jag har faktiskt varit vaken ett tag! ;)
Inlägget som kom nu precis, skulle kommit upp igår kväll kanske ni förstod!?
Nu ska jag nog gå och äta något och sen ska jag släpa mig till stallet för att antingen långskera eller rida Fever, vi får se. Sen vet jag inte om jag ska göra något med Lilla O också, beror på hur jag mår. Men jag hoppashoppas på att jag får åka imorgon och på söndag, men jag mår faktiskt mycket bättre idag och igår. Än vad jag har gjort i veckan. Juste jag måste plugga lite också, ska skicka engelskan och måste skriva klart den, ska fortsätta på mitt land. Sen ska jag plugga svenska. Tror att det va allt nu, eller nej jag måste läsa våran svenska bok, "tusen gånger starkare". Men vi hörs sen!
Xoxo


Godkväll sötnosar

Nu sitter jag och kollar på ngt dåligt bak-program. Ska gå och göra mig en kopp te tror jag :) jag hade tydligen missuppfattat helgen... Det var träning i Gulls ridus som ligger vid granbygård. För Sara Rubin som är Vallentunas Div III ponnylags tränare! På lördag är det individuella träningar och på söndag tränar vi två och två.

Var och långskerade Fever förut och han var pigg och glad. Lite svårt att få ut all energi från marken lättare om man sitter på.. :/
Men det gick väl okej, och han fick ju lite motion iallafall!
Som det ser ut nu så får jag åka i helgen vilket jag e jätte glad för, men jag är ju inte helt säker än, beror på hur jag mår och om mamma av någon anledning ändrar sig.

Men vi hörs
Xoxo


RSS 2.0