11 saker ni inte visste om Vimsa:

1. Han är godkänd hingst
2. Han blev godkänd först som 4 åring (tror jag va? bra koll)
3. Han har ett föl, som heter Ferdinand och är korsning friser- welsh cob.
4. Han har en tjej, eller han tycker det i alla fall. Hon heter Stella men kallas för Klack
5. Han beter sig som en bebis
6. Han ska tugga på allting hela tiden.
7. Han tycker det är jätte kul att hoppa, för det mesta.
8. Han älskar att gosa
9. Han älskar godis
10. Han äter sånna här salta kringlor. Som man kan köpa på tex lidl, stora mjuka lixom.
11. Han äter det mesta, inklusive människomat.
 

Hoppträning 30/11

Hoppade lite på Vimsa idag, duktig skrutt. Han var super fin och det gick jätte bra. Så nu sitter en glad men trött Julia framför datorn och bloggar.
Ska äta nu och sen sova, godnatt!

Prao

Nu sitter jag på praktiken och har lunch. Det finns en dator här, vilket är kanon bra ju! Har som sagt precis ätit och sitter och tar det lugnt. Planerna för eftermiddagen är att jag ska jobba klart, vi ska pyssla om lite hästar hela eftermiddagen. Sen hem och kanske sova nån timme, för att sedan hoppträna Vimsa för Hannah. Det blir spännande, det var ju ett tag sen han hoppade nu så vi får se hur det går. Men kul ska det bli i alla fall!

Ni får ha det bra så länge så kanske det kommer en liten update sen när jag har ridit Vimsa. Vi får se.

Upp och jobba nuuuu

Nu är jag vaken och ska packa matsäck och det andra så börjar jag praoa idag! Super taggad, vi hörs senare! 

Taggad

Godkväll, ligger i sängen och ska sova alldeles strax. Klockan ringer om sju timmar.... Börjar jobba klockan 07.00 är dock jätte taggad så det blir nog bra. 

Vimsa var fin idag tycker jag. Provade hoppsadlarna vi lånade igår, dem satt ganska bra båda två. Ska prova dem igen imorgon tror jag.  Så det blir spännande. 

Godnatt! 



Mål 2014 och det som är kvar 2013)

Mål 2014. 
Ja, I vår är målet att komma ut och starta lite LA:1 för att känna på det lite. Sedan under året har jag inte hunnit sätta upp fler. Men jag vill ha startat LA med goda resultat och hyfsade procent. 


Här är LA:1 programmet. Som ni ser är det lite skänkelvikning med i och det har Vimsa lite svårt för. Det börjar bättra sig dock. 

Målet jag har för det som är kvar av året är att få till en bra runda på KM på lördag och en bra runda på Torsholma Cup i december. Det är dem ända tävlingar jag har kvar i princip. 


Vimsas planer idag

Idag åker jag och mamma till Vimsa på dagen. Så vi slipper komma hem så sent ikväll med tanke på att jag ska upp klockan 06:00 i 1 och en halv vecka...

Vi måste också åka och handla lite matsäck och så. Så vi hörs lite senare.

Kommer att bli bloggtorka om ni inte...


Hjälper mig... 

Haha nej men jag vet hur dålig jag är på att blogga så jag behöver hjälp med förslag som jag kan skriva om. Så om alla nu är vänliga och lämnar en kommentar så jag vet vad jag ska skriva om. Annars kommer detta inte sluta väl... ;)

Inget att skriva om

Godkväll på er! 
Ledsen för dålig bloggning både idag och igår... Har inte något internet på mobilen vilket innebär att jag måste blogga på datorn eller på Ipaden... det kommer att bli bättre så fort jag fått tillbaka internet igen :) 

Jag och mamma var på sadelmagasinet idag och lånade hem 2 dressyrsadlar och 2 hoppsadlar. Jag provade båda dressyrsadlarna idag, en trivdes Vimsa med men jag trivdes inte så bra med någon av dem... Ska prova dem någon gång till så jag får känna på dem igen. Vimsa var lite bångstyrig, okoncentrerad och gick varken att bromsa eller gasa på, men han är ju världens finaste så vad spelar det för roll? Haha, nej men man kan ju inte kräva någonting när han inte gått på en vecka...

Förresten har veckoplaneringen ändrats lite. KM i dressyr som det nu är bestämt att jag ska rida går på lördag. Eventuellt rider jag en liten pytte klass som förkläds till hopp KM på söndag. Kanske en 70 cm. Annars kommer jag att åka till sundby ridklubb och titta på Lilla O när hon och Alva tävlar. Förmodligen blir det att åka och kolla på Lilla O eftersom att Vimsa vilat hela den här veckan... Vi får se hur han känns i veckan helt enkelt. 




Gonatt på er!

Ville bara titta in och säga godnatt till er! 

Har varit hos lilla prinsessan idag, hon verkade må bra och skötte sig super på hoppträningen! Duktiga lilla hjärtat. När jag skulle åka därifrån började jag gråta och kunde typ inte sluta så jag skrattade lite åt mig själv för att jag grät så det blev lite kul, haha!
Nej med det var jätte roligt att träffa henne igen, men ändå jobbigt. Hon är ju liksom min. Känns jätte konstigt att det är jag som frågar var saker och ting ska ligga och att det är jag som frågar om hon ska gå in i boxen eller stå på gången, det är ju jag som bestämmer, hon är på fel ställe. Hon ska stå hemma hos mig med Lura och Calista. Jag tror att det är förtjust jag faktiskt inser hur mycket hon betyder för mig. När dem kom hit första gången och tittade på henne började jag förstå att hon inte kan vara min för alltid. När dem kom och provhoppade henne någon vecka efter och Anna frågar hur jag mår så verkligen inser jag vad hon betyder. Det går fortfarande inte att hålla tillbaka tårarna när jag tänker på henne ibland. Min lilla prinsessa! Jag är jätte glad att hon kommit dit hon kommit dock, hon verkar trivas bra och hon är mer än omtyckt! 

Pappa åkte och fixade Vimsa medans jag kollade på solsidan så han gick inte idag heller, imorgon blir det nya tag. Barbacka förmodligen... 

Vilket konstigt inlägg, värsta deep ju, jaja godnatt på er! 


Hoppas ni Haft en bra dag, det har jag! 



Godmorgon!

Godmorgon alla! 
Dagens planer ser ut ungefär så här..
 Ta det lite lugnt och ladda upp för att börja praoa klockan 07.00 halva veckan. Sen så fixar vi eventuellt Vimsa innan Lilla O och annars efter vi varit där. Så mycket mer står väl inte i åtanke. Ska ta hem sadlarna från stallet så att vi kan åka iväg med dem imorgon! 

Ni får ha det bra så hörs vi sen! 



Snabb veckoplanering

Söndag: 
*Hälsa på Lilla O.
*Fixa hos Vimsa ev. longera/rida lite.
Sen bara ta det lugnt och hälsa mamma välkommen hem :)
 
Måndag:
*Följa med pappa till jobbet för att sälja blommor tror jag.
*Fixa sadlarna
*Rida Vimsa
 
Tisdag:
Inget speciellt förutom att rida Vimsa.
 
Onsdag:
*Praoa på Lövsta Stuteri, ska bli super kul!
*Hoppa Vimsa tror jag. Förmodligen ska Hannahs syster Mickan prova hoppa honom lite också.
 
Torsdag:
*Praoa
*Rida Vimsa om  inte mamma gjort det.
 
Fredag:
*Praoa
*Rida Vimsa
 
Lördag:
*ev. Tävlings fix
*Kanske rida eller så får han spara på krafterna
 
Söndag:
*ev. KM dressyr annars rida som vanligt
* Annars kanske följa med Mickan som groom när hon ska starta deras 4 åring för första gången på riktig tävling.
 
 
 
*Ta det lugnt.
 
Så kommer min vecka se ut ungefär!
Tänkte bara påminna er om att ge mig tips på vad jag ska göra för inlägg eller så så att NI tycker bloggen är bra!
 
Ha det bra så länge!
(Klack och Mickan får stå för bilden. Det var idag på Klacks första tävling en pay'n jump på Lilla Lundby)
 

Princess

Vet ni vad jag ska göra imorgon?
 
Jag ska och hälsa på finaste Lilla O. Det ska bli så roligt, verkligen! Alva ska hoppträna henne klockan tre och jag lyckades övertala pappa att köra mig dit.
 
Den här veckan vilar Vimsa och ska antingen skrittas imorgon eller så får han vila då också. I vilket falla som helst så ska han gå på måndag. Mamma kommer hem imorgon efter att ha varit i Portugal i en vecka, så imorgon ska jag ta med båda sadlarna hem och så ska vi åka in med dem och hämta nya och prova!
 
 

Tillbaka

Nu är jag tillbaka ett tag förhoppningsvis!
Jätte ledsen för att jag inte bloggat, har varken haft ork eller lust så bloggen har blivit lidande en väldigt lång tid...
inte bra..
 
Lovar att skriva något kul inlägg nu..
 

RSS 2.0