Weeeeyyyh

Jag och Clara hoppar Mange och Hedda och jag Leker i lekparken...


Finaste ponnysarna❤

Haha, lite random filmer på Fever å Lilla O... ❤


Tävlingen

Hej allihopa!
Tänkte berätta lite om tävlingen. Som ni säkert vet så tävlade jag i söndags och det gick individuellt åt helvete rent ut sagt men sånt e livet ibland, var dem sämsta poängen jag ridit på på super super länge. Vilket inte var så kul. Förklassen var LC:2 vilket är ett väldigt konstigt program.... Han kändes iallafall ganska avslappnad inne på banan men galoppen var TOTALT KAOS i båda klasserna. Förklassen kat D, vanns av Moa Hjerten på Flowerhill Oreo, grattis!! En från
vallentuna också. Lag klassen då, gick i LC:1 vilket är ett betydligt mer logiskt program än c2.. Han kändes fortfarande ganska avslappnad men dock var galoppen även här totalt hemsk. Så det var Inge kul. Fever var jätte jobbig och bjöd inte till överhuvudtaget. Var jätte besviken över hela dagen faktiskt. Laget kom dock 2a och vi är därmed i final!! Jag har dock valt att hoppa av finalen då inte Fever har känts någe kul dem senaste gångerna och jag vill att det ska gå så bra för laget som möjligt. Så med stor sorg har jag sagt upp min plats till Moa som ska rida finalen tillsammans med Hedda Ida och Clara! Jätte synd men kommer vara där och heja på dem, ska även se till att fixa en maskot..


Lilla O <3

God förmiddag på er!
Min dag idag har bestått av städning av mitt rum.. Eller hann inte bli helt klar men ska fixa det när jag kommer hem. Snart ska  jag gå upp till stora vägen och så ska Anna (Lilla O's ägare) hämta upp mig där så ska jag följa med henne ut till Munsö där Lilla O står nu och hälsa på! Tänk att det är en hel vecka sen hon åkte ifrån mig nu... saknar henne otroligt mycket men jag vet att allt kommer bli bra i slutändan.
 
Sen så ska jag hem och rida Calista för mamma ska hjälpa mig med Fever idag så vi byter lite!
Imorgon är det tävling igen. Ponny allsvenskan i dressyr omg 2 div III. Den här gången är det på Vallatorp och jag är taggad till tusen!!!!! Jag ska rida två klasser, en LC:2 som för klass och sen LC.1 som lagklassen går i. Ska bli cp kul!
 
Igår var jag hemma hos mormor och hon fixade mina naglar, hon har precis börjat göra sånna här gele naglar så jag var lite försöks kanin, men det blev as bra jag e super nöjd! Annars gjorde jag inte så mycket igår.
 
Men nu ska jag snart gå ut för att möta Anna, men vi hörs senare bloggen!

Frågestund/Önskeinlägg

Hej igen!
Tänkte att för att få lite fart på bloggen så lägger jag ut en frågestund alternativt Önskeinlägg. Ni ställer frågor, jag svarar eller så säger ni vad ni vill att jag ska skriva ett inlägg om så tar jag svaren i en video blogg sen kanske. Så fråga påååååå


9/5-13

Hej! Idag har jag varit och tävlat Fever på Bogesund. Det var en förmiddags tävling alltså bara en klass, LC:2. Clara var också där och hon vann sin klass!!! Helt awsome! Jag kom femma i min klass och var inte alls så nöjd. Lyckades skrapa ihop ca 61% problemet var att det var fram ridning utomhus och programmet var i ett näst intill kolsyrat ridhus.. Efter som Fever ser lite dåligt så klarar han inte av när det blir underlagsskiftningar framförallt från ljust till mörkt. Så ser han väldigt dåligt då men men. På söndag laddar vi om till div 3 med Clara, Ida (http://ponnyryttarna.se">http://ponnyryttarna.se">http://ponnyryttarna.se%3C/a%3E">http://ponnyryttarna.se">http://ponnyryttarna.se">http://ponnyryttarna.se">http://ponnyryttarna.se">ponnyryttarna.se) & Hedda (http://hediiisen.blogg.se">http://hediiisen.blogg.se">http://hediiisen.blogg.se%3C/a%3E">http://hediiisen.blogg.se">http://hediiisen.blogg.se">http://hediiisen.blogg.se">http://hediiisen.blogg.se">hediiisen.blogg.se) as taggad!!!!!
Men då kommer fram ridningen vara inne å programmet kommer ridas ute! Med lite svalare väder hoppas jag.
Hörs sen kram


Hejsan!

Hej, nu var det längesen igen... Fy på mig.
Men iallafall tänkte jag berätta någonting som fem allra flesta redan vet, vi har köpt en ny ponny till mig. Lilla O åkte i lördags och Fever åker den 22 maj. Efter det hämtar vi hem honom så fort vi bara kan. Om vi har lyckats blivit av med Lura och Calista då också. Honom ska vi nämligen stalla upp på Torsholma. För er som inte vet var det ligger, det ligger typ i Frösunda.

Lite fakta om den blivande kungen:
(Tagen från Carolines hemsida: http://carolineahlensaf.wordpress.com/)

"Linsa Vimsalabim 37-0065

Welsh Cob sektion D, godkänd för avel och innehar licens.

Född 2008, svart med vita tecken.

Linsa Vimsalabim är en otroligt harmonisk och samarbetsvillig hingst. Han rör sig samt hoppar fantastiskt bra och kommer under 2013 debutera på tävlingsbanorna i såväl hoppning som dressyr.

3000 kr + eventuell dygnsavgift á 100 kr."

Vi var och provred honom för ca 2-3 veckor sen tror jag. Han var helt underbar super mysig ponny alltså.
Vi blev kära ganska snabbt både jag och mamma och bestämde oss för att köpa honom. Nu hoppas jag på att få hem honom så fort som möjligt.
Stamtavlan kommer på bild här ?nere?


RSS 2.0