Vore inte helt fel...

Klicka på länken längst ned i inlägget för bilder!
"Mindre än 40 minuters bilresa från Ohio State University och Port Columbus Internationella flygplats i USA ligger denna gigantiska hästgård. Den består av två stallbyggnader med totalt 70 boxar. Dock finns det inget boningshus, men så länge hästarna bor som kungar kanske något av sovrummen för tvåbenta duger som hem?!

I det stora stallet finns det 46 boxar, alla med automatiskt vattensystem så att man slipper bära vattenhinkar till hästarna. Det finns även 46 skåp för sadlar, ett till respektive box. I stora stallet finns det även fyra spolspiltor, två solarium, sadelkammare, privat kontor samt sex allmänna toaletter varav två har dusch och skåp för förvaring av värdesaker.

Det finns även en lounge med kök, två balkonger med utsikt över ridhuset samt en läktare med sittplats för 404 åskådare (också denna självklart med god översikt av ridhuset).
I stora stallet finns det även fyra privata sovrum, alla med egen dusch/toalett.
I den andra stallbyggnanden finns det 24 boxplatser, också här med numrerade tillhörande skåp. I anslutning till stallet finns även ett mindre ridhus.
Gården har som sagt inget bostadshus utan är nog tänkt som en ren träningsanläggning och blir din till ett pris av 1.500.000 amerikanska dollar (ca 9 756 750 kr).

http://www.hippson.se/blogs/redaktionenspryltips/dromanlaggning-i-ohio.htm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0